Het Turkse woord voor sleutel is anahtar. Laat Derwishhuus de anahtar zijn waar het westen en het oosten elkaar ontmoeten en waar het gaat om schoonheid die de ziel raakt. Ik nodig u van harte uit.

De winkel

Winkel is een niet helemaal passend woord voor het pand van waaruit ik mensen welkom heet om kennis te maken met de producten uit het nabije Oosten. Het is een prachtig oud huis en ik woon er met mijn jong volwassen kinderen. Alles ademt de sfeer van de cultuur die ik zo omarm. Kleden liggen en hangen overal. Het unieke handwerk, de koffie en thee, het eten, de lekkernijen, de muziek, de geur… Maak een afspraak, kom binnen en ervaar de sfeer. Dit is de gastvrijheid die ik doorgeef van het nabije oosten naar mijn medemensen.

From collection to connection

Mijn toekomstvisioen – noem het een visie – gaat over een wereld waarin mensen elkaar ontmoeten, genieten en leren van elkaars verschillende culturen. Een wereld vol respect waarin we leven vanuit ons hart en met compassie voor alles dat leeft. In één woord: connectie. Een manier om dat te doen is door producten aan te bieden uit een eeuwenoude cultuur – ooit het centrum van onze beschaving. From collection to connection    

Service

Wilt u een kleed kopen of laten herstellen? Daar hoort onze service vanzelfsprekend bij. Hoe we dat doen, bespreken we ter plekke bij een kopje thee. Je kunt er zeker van zijn dat er zeer zorgvuldig wordt gehandeld.