Je oude kelim weer als nieuw

Is je kelim of kleed toe aan een opknapbeurt? Neem dan eens contact op. Derwishhuus heeft een fantastische restaurateur!

Op 7 september 2014 gaf onze vriend en ervaren restaurateur Abbas Babai een demonstratie in Derwishhuus. Dat was bijzonder! Babai & Fardin restauratie atelier restaureert en reinigt al sinds 1975 nieuwe en antieke handgeknoopte tapijten. Dankzij hun enorme kennis van patronen en weefseltypen, gecombineerd met veertig jaar ervaring in het knopen en restaureren van tapijten, worden Babai en Fardin gerekend tot de allerbeste tapijtrestaurateurs van Nederland. De door hen gerestaureerde tapijten zijn terug te vinden in huizen, landhuizen en kastelen, en bij de overheid en bedrijven, zowel  in Nederland als Internationaal. Prachtig vakmanschap.

We zijn heel blij dat hij de kelims en kleden van onze klanten wil repareren en reinigen. Je kunt je kleed bij ons brengen, eens per maand is hij een dagdeel in Derwishhuus, maar ook kan hij vrijblijvend bij je langskomen. Uit ervaring weten we dat mensen achteraf vaak verzuchten dat ze het eerder hadden moeten doen. Traditionele geweven kelims en handgeknoopte kleden kunnen heel lang meegaan en worden dan alleen maar mooier en meer waard.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.