Agenda

Derwishhuus activiteiten

Deze Culturele Zondag wij zijn geopend op Heiligegeeststeeg 13. Heiligegeeststeeg 5 waar de galerie eerder was gevestigd is verkocht. 

Workshop wijsheid van Mevlana Roemi 

Maak kennis met de wijsheid van Roemi en het Universeel Soefisme. Vind diepgaande inzichten  waardoor je meer vanuit je hart kunt leven.  Laat je ook uitdagen om verdere stappen te zetten naar een leven van meer geluk en voldoening. Vind het voor jou juiste pad in een wereld, die de weg kwijt lijkt te zijn.Verwen jezelf met een dag van bezinning, weg van alle hectiek van het dagelijks leven. Kom thuis bij je zelf in je eigen hart.

 Roemi“Als je een eind wilt maken aan je narigheid, probeer dan ook je wijsheid te verliezen.Die wijsheid ontstaat uit menselijke illusie, die het Licht van Gods overstromende genade ontbeert.
Wereldse wijsheid brengt je aan het twijfelen,
De wijsheid van Vertrouwen maakt je vrij en stuurt je de hemel in”.

In deze workshop gaan we ontdekken wat Roemi ons aanreikt via een selectie uit zijn grootste werk de Masnavi. Ervaren en ervaringen delen staan centraal. We werken met gedichten, verhalen, meditaties, stilte, muziek en (adem)oefeningen.Ervaring van een cursist: “Bijzonder om zelf te ervaren wat Roemi wil zeggen met zijn gedichten en te voelen wat de diepere betekenis er achter is. Vandaar uit kom je meer bij je ware zelf, stroomt liefde door je lichaam en is harmonie voelbaar”.

Onder begeleiding van: Jacques Shamsher van Hees, persoonlijke coach en 25 jaar actief in het Universele Soefisme. Jolanda Latife Verweij, trainer en 10 jaar ervaring met het Soefisme.
Datum:  27 maart 2017 van 10.00 tot 16.00 incl. lunch.
Kosten: € 45,-; minima en studenten € 30,-.
Info en aanmeldeninfo@derwishhuus.nl of jacques@persoonlijke-coaching.nl
Plaats: Derwishhuus Doesburg; Heiligegeeststeeg 13 tel: 0313-484333

De culturele zondag in Doesburg: elke 1e zondag van de maand van van 12.00 – 17.00 uur. Het Derwishhuus heeft handgemaakte moderne en klassieke kleden en camelbags, allemaal van de Zijderoute. Ook zijn er wellnessproducten uit het nabije Oosten en natuurlijk staat er Turkse koffie en thee klaar. Data 2017:

2 april 2017

7 mei 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen? info@derwishhuus.nl

Comments are closed.